Volkswagen onderhoud in Groningen

We zijn een allround garagebedrijf, en repareren van Lada tot Rolls Royce maar hebben ons gespecialiseerd in Volkswagen.

 

Waarom hebben wij ons gespecialiseerd in Volkswagen?

Wij staan achter dit automerk waarvoor we al sinds begin jaren ’60 hebben gekozen. VW is een kwalitatief hoogwaardige auto, met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Gecombineerd met juist uitgevoerd onderhoud kunt u lang plezier hebben van uw Volkswagen.

 

Wat is het voordeel om voor onderhoud niet naar de dealer te gaan?

Het antwoord is: de prijs!

Wij kunnen onze vaste kosten, die doorberekent worden in het uurloon, laag houden omdat wij niet gekozen hebben  voor een eenvoudige maar goed ingericht pand.

Wel  beschikken wij over apparatuur en gereedschappen die gelijkwaardig zijn aan die van  de dealer en kunnen daardoor alle reparaties vakkundig uitvoeren.

 

Zijn er nog meer voordelen?

Jazeker, wij proberen ook bij reparaties de kosten voor de klant laag te houden.

Een paar voorbeelden;

Bij een dynamo of startmotorreparatie kijken we eerst of deze gereviseerd kan worden. Vaak is dit het geval en is de startmotor of dynamo na revisie net zo goed als een nieuwe alleen gerepareerd tegen  lagere kosten. Uiteraard bieden wij op onze  revisies garantie.

Ook komt het voor dat er prijsverschil zit tussen originele onderdelen en universele onderdelen terwijl zij exact hetzelfde zijn alleen de verpakking is anders. Bijvoorbeeld: een koplamp, origineel geleverd door Volkswagen maar geproduceerd door Hella. Dezelfde lamp in een doos met VW logo of Hella scheelt u in de portemonnee.

 

Ik heb nog fabrieksgarantie, kan ik dit kwijtraken?

Antwoord: nee dat kunt u niet, mits de auto minimaal wordt onderhouden volgens het door de fabrikant aangegeven onderhoudsschema.

 

Garantie is garantie, daar heeft u recht op ongeacht waar de auto in onderhoud is.

Daarom controleren wij bij storingen of reparatie of de benodigde onderdelen nog binnen garantie/coulance vallen en nemen dan de benodigde vervolgstappen.